Een dagje uit in Zuid-Holland met uw groep

Annuleringen en wijzigingen rondom de Corona- Crisis

Heeft u een dagtocht geboekt in de periode waarvoor de huidge RIVM maatregelen gelden?

Gezien de bijzondere situatie rondom de Corona-Crisis en de maatregelen kunnen we ons voorstellen dat u op dit moment op een ander tijdstip Dordrecht wilt bezoeken.

We willen u daarom aanbieden om uw dagtocht kosteloos te verzetten naar een andere datum. Mocht u de dagtocht willen annuleren dan brengen we uit coulance slechts 50% van de gemaakte kosten in rekening. Dat wil zeggen de kosten die we van externe leveranciers krijgen doorberekend.

Dit geldt alleen voor boekingen die plaatsvinden in de periode waarvoor het RIVM maatregelen heeft afgekondigd. Dat is tot op heden 30 juni, mocht de periode verlengd worden dan bekijken we de situatie opnieuw.

We hopen u in de nabije toekomst, en in goede gezondheid te mogen begroeten.

Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op: Tel: 078-632 24 22 / 078-632 24 77, e-mail: res@vvvzhz.nl 


Een dagje uit in Zuid-Holland met uw groep

Een dagje uit met de zaak, met uw vereniging, of zomaar met familie of vrienden? Leuk, zult u denken, maar hoe organiseren we dit? Voor u misschien een hele klus, maar wij zijn er om u te helpen. De regio Zuid-Holland Zuid heeft veel mogelijkheden; sportieve activiteiten, een combinatie van cultuur en culinair of genieten van schitterende natuurgebieden. Genoeg te doen dus!

Leuke uitjes
Maak in het menu links op het scherm uw keuze uit de vele aantrekkelijke dagtochten of stel zelf een leuk uitje samen met de losse bouwstenen als stadswandelingen, actief, workshops, cultuur, culinair of varen.

Brochure
Leest u de informatie liever op uw gemak thuis dat kunt u onze brochure bestellen of online doorbladeren. Daarin vindt u naast stadswandelingen en een aantal complete dagtochten ook de dagtocht op maat en losse workshops. De vele suggesties kunnen op een zodanige manier worden ingepast zodat u precies dát leuke uitje organiseert dat past bij uw groep.

Download u onze nieuwste brochure of vraag hem vrijblijvend bij ons op!

Tot ziens in Zuid-Holland Zuid!

VVV Zuid-Holland Zuid
Afdeling Groepsreserveringen
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht

Tel: 078-632 24 22 / 078-632 24 77 (telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag 8.30-12.30 uur)
Email: res@vvvzhz.nl
Online informatie aanvragen of reserveren

VVV Idee

Djembé workshop

Het dak gaat eraf! U gaat tijdens deze workshop op ontdekkingsreis naar uw eigen ritme. Hierbij gebruikt u een djembe. Dit is een prachtige trommel die in West-Afrika al eeuwen wordt gebruikt.

Lees meer

Dordrechts Museum

Kunst van vroeger en nu is ondergebracht in een historisch gebouw met een hedendaagse vleugel aan de Museumstraat: Het Dordrechts Museum.

Lees meer

Content VVV Idee